Betöltés

 

asztalosmesterség
minőségi színvonalon

A Hódfa Kft. 1991 közepén alakult Hódmezővásárhelyen és azóta is magas minőségi színvonalon képviseli az asztalosmesterséget. Tevékenységi körünk kiterjed az egyedi méretű és típusú, műemlék jellegű, valamint örökségvédett, illetve standard épületasztalos szerkezetek gyártásán kívül a bútorasztalos, illetve a belsőépítészeti munkák kivitelezésére is.

https://hodfakft.hu/wp-content/uploads/2022/10/00000131.jpg

egyedi bútor és
nyílászáró gyártás

A nyílászáróink gyártása során elengedhetetlen szempontnak tartjuk a kiváló hő-, és hangszigetelést, valamint az esztétikumot és a biztonságot. Az Hódfa Kft. nagy tapasztalattal rendelkezik a nyílászárók területén, ezért megbízható szaktanácsadással várjuk kedves ügyfeleinket.
Egyedi bútorok
Belső építészet
Széles anyagválaszték
Folyamatos fejlesztések

egyedi megoldások
egyedi igényekre

Egyedi bútorainkat részletesen megtervezzük, akár neves tervezőkkel, belsőépítészekkel együttműködve és precízen kivitelezzük, hogy Ön bátran alakíthassa úgy otthonát, irodáját, üzlethelyiségét, hogy az illő legyen egyéniségéhez. Széles anyagválasztékból dolgozunk, és ízléses kiegészítőket, szerelvényeket alkalmazunk, így Ön választhat akármilyen designt és stílust, mi megvalósítjuk, hogy elképzelése a lakásának, munkahelyének díszítő elemévé váljon.

30 éves
faipari tapasztalat

A Hódfa Kft. 30 éves tapasztalata, a faipar területén és a folyamatos fejlesztések biztosítják Önnek, hogy termékeink kiváló minőségben készülnek el. Bízunk benne, hogy tájékoztatónk felkeltette érdeklődését és a későbbiekben ügyfeleink körében üdvözölhetjük Önt is.
Az építőipar más területein tevékenykedő vállalkozásokkal készek vagyunk megbízható, hosszú távú partneri kapcsolatot kialakítani.

Kérdésevan?

Bármely felmerülő kérdése esetén keressen elérhetőségeink egyikén.
Címünk
H-6800 Hódmezővásárhely,
Csomorkányi u 112.
Telefon
+36-30-282-7914
HÓDFA Kft.
Egyedi nyílászáró gyártás, tervezés.
Vállaljuk standard épületasztalos szerkezetek gyártásán kívül a bútorasztalos, illetve a belsőépítészeti munkák kivitelezését is.

Copyright © 2022. HÓDFA Kft. Minden Jog Fenntartva. Az oldalakat készítette: Netgo Systems Kft.