Betöltés

 

egyedi, beltéri nyílászáró
gyártás és készítés

A beltéri nyílászárók anyaga alapesetben osztályon felüli műszárított borovi fenyő, de ezen kívül, igény esetén készítünk beltéri ajtót bükkből, tölgyből és juharból is.

A nyílászárók kialakítása tekintetében gyártunk falcos ajtókat, fal előtti és falban csúszó tolóajtókat, tapétaajtókat egyaránt.

A Forma és kialakítás tekintetében csak az emberi képzelet szabhat határt, mivel bármely formát és elképzelést meg tudunk valósítani beltéri ajtók esetében.

A nyílászárók felületkezelése történhet hagyományosan pácolás és lakkozás módszerrel. Ezen felül a beltéri ajtók készülhetnek festéssel (RAL illetve NCS skála színeivel).

A természetes anyagok kedvelőinek is nyújtunk megoldást a felületkezelés esetén, ekkor faviasz és méhviaszt tartalmazó, selymes hatást adó olajjal kezeljük a felületeket.

A tokban, minden esetben elhelyezünk egy hangtompító és szigetelő gumit. Az ajtókat legtöbbször küszöb nélkül gyártjuk, de ügyfelünk választhat valódi keményfa, vagy akár automata küszöböt is. Kilincsek tekintetében a Hoppe, Bussare, Maestro, Olivari és Tupai termékeit forgalmazzuk.

Falban csúszó tolóajtók esetén az Ecclise tolóajtó rendszereit alkalmazzuk. Fallal síkban záródó, azaz tapétaajtók esetén a Simonswerk Tetus pántjai vannak segítségünkre, záródását mágneszárral oldjuk meg.

HÓDFA Kft.
Egyedi nyílászáró gyártás, tervezés.
Vállaljuk standard épületasztalos szerkezetek gyártásán kívül a bútorasztalos, illetve a belsőépítészeti munkák kivitelezését is.

Copyright © 2022. HÓDFA Kft. Minden Jog Fenntartva. Az oldalakat készítette: Netgo Systems Kft.